Cartea care se citeşte cu ochii închişi

10505328_1117446624947386_1914473954754992393_nAstăzi a fost prima zi a celei de-a șasea ediții a Conferinţei de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare „Terapii creativ-expresive unificatoare şi dezvoltare personală continuă”:
https://www.facebook.com/events/641364219342401/

În cadrul evenimentului s-au desfăşurat o mulţime de activităţi cum ar fi prezentări de lucrări care de care mai interesante, lansări de carte şi diverse ateliere.

O să vă povestesc foarte curând despre aceste lucruri, dar acum vreau să vă povestesc despre o carte audio care a fost lansată astăzi.

 

Vă povesteam, cu ceva vreme în urmă, despre o carte de citit cu ochi-nchişi:
http://filipradu.blogspot.ro/2014/04/catre-tine-13-exercitii-de.html
Poate c-am fost auzit, poate că i-am inspirat, fapt e că, iată, acum chiar putem citi cu ochii închişi această carte, şi nu doar metaforic, ci la propriu.

Cartea Către tine.. 13 exerciţii de autocunoaştere, dezvoltare personală şi well-being, scrisă de Sorina Daniela DUMITRACHE, va putea fi acum şi ascultată, urmând să apară şi în format de carte audio. Am avut bucuria şi plăcerea de a fi printre primii care au primit un exemplar pe care bineînţeles că m-am grăbit să-l şi ascult. Recunosc faptul că nu am reuşit să intru chiar imediat în starea de auditor atent şi, la început, am fost puţin circumspect, dar, după ce mi-am dat voie să mă relaxez şi mi-am închis ochii, vocea plină de căldură a doamnei Iolanda MITROFAN – şi nu pot să mă gândesc la o persoană mai potrivită pentru a ne ghida prin teritoriile fascinante ale acestor meditaţii creative şi creatoare – mi-a indus cu uşurinţă starea specială care să-mi permită călătoria prin meandrele propriilor mele instanţe psihice – conştiente, subconştiente şi inconştiente -, mi-a înlesnit călătoria către mine. Ca şi cum ar fi stat în fotoliul de alături, dirijându-mă şi veghindu-mă.

Consider că a fost o idee foarte inspirată să fie combinate rândurile scrise de Sorina cu (re)interpretarea doamnei Mitrofan, pentru că acest lucru conferă noi valenţe textului, iar nouă ne oferă şansa de a mai face o incursiune în vastele noastre teritorii interioare şi de a mai risipi o parte din umbrele pe care e posibil să le mai fi aruncat cotidianul peste noi.

Te invit, deci, să citeşti câteva rânduri „către tine” stând confortabil într-un fotoliu… cu ochii închişi spre exterior şi deschişi spre interior!