Când, unde, cum şi cu ce te AŞTEPŢI să ajungi unde vrei?

Workshop de dezvoltare personală care abordează creativ-experienţial aşteptările prin perspectiva obiectivelor personale

1688636_10203418491807248_1335890490_n

Fiecare dintre noi îşi doreşte să aibă o viaţă fericită şi împlinită.

Însă unii muncesc pe brânci, mult timp, ca să-şi atingă obiectivele pe care şi le-au propus, iar când ajung acolo îşi dau seama că nu sunt chiar atât de mulţumiţi pe cât şi-au dorit sau au crezut că vor fi.

Alţii se străduiesc din răsputeri să atingă un ţel care pare să se îndepărteze mereu.

Mai sunt unii care încep diferite proiecte, uneori chiar mai multe de-odată, şi nu reuşesc să le ducă până la capăt. Iar astfel de exemple extreme pot continua.

Poate că nu eşti unul dintre ei, dar în mod sigur ai simţit, uneori, că eşti blocat într-o situaţie sau că nu ştii în ce direcţie ar fi mai bine să apuci ori nu ştii ce să faci mai departe pentru ca să-ţi fie bine ţie şi celor de lângă tine.

Aşa că te invit la o întâlnire la care să abordăm creativ obiectivele şi aşteptările. Nu îţi promit că vei pleca acasă cu răspunsuri la toate întrebările, dar în mod sigur vei avea un punct de plecare asupra căruia să lucrezi, pentru că îţi vei clarifica adevăratele obiective, îţi vei aminti că ai resurse pentru a le atinge, iar dacă îţi vei planifica bine acţiunile şi vei realiza demersurile necesare, vei reuşi să îţi îndeplineşti cu succes aşteptările.

Numărul de locuri este limitat, vă rugăm să vă programaţi prin email sau telefon!

Când: Sâmbătă, 15 martie 2014, 11:00-14:00
Unde: Prăvălia părinţilor (Bd. Unirii 73, bloc G3, sc. 2, et. 3, ap. 41)
Cât: GRATUIT!!!
Cine: psihoterapeut Radu FILIP
Înscrieri: radufilip@yahoo.com
0723360019 (Radu FILIP)