AVATARURI ale IUBIRII în CUPLU

Grup de dezvoltare personală prin terapie de cuplu

terapie de cupluAtunci când te referi la cuplu, te gândești și la iubire. Te gândești, însă, și la toate formele pe care le poate lua iubirea în cuplu, la câte tipuri de cupluri există, la formele pe care le ia comunicarea în cuplu, la modul în care este gestionat conflictul în cuplu, la felul în care sunt împărțite și asumate rolurile și responsabilitățile sau la așteptările pe care le au membrii cuplului unul de la celălalt?

Fie că vrei să afli răspunsul la vreuna dintre întrebările de mai sus, fie că te confrunți în prezent cu o anumită dificultate în propria ta relație, te invit să participi la un Grup de dezvoltare personală pe o perioadă determinată (8 săptămâni) ca să afli mai multe despre relația ta de cuplu și despre moduri în care poți să o îmbunătățești.

Înscrierea se face prin programarea unei şedinţe individuale preliminare – la numărul de telefon 0723 360 019 –, în cadrul căreia vom explora aşteptările şi nevoile pe care le ai de la acest Grup de dezvoltare personală și vom stabili cum poți profita cât mai mult de pe urma lui.

ATENȚIE.
Număr de locuri limitat! Înscriere se face până pe data de 24.06.2015.

Cum: 8 întâlniri de câte 3 ore, pe parcursul a opt săptămâni succesive.

Când: În fiecare luni, în perioada 29.06-17.08.2015, între orele 18:00-21:00.

Unde: Prăvălia Părinților – București, Str. Theodor Speranția nr. 108. bl. S22, Sc. 2, Parter, ap. 2, interfon 2 (zona Piața Muncii, punct de reper Loka Lounge)

Cât: 400 RON (Achitarea tarifului se poate face atât integral, cât şi fracţionat, urmând a se discuta cu fiecare participant în şedinţa preliminară).

Cine: Radu FILIP – consilier psihologic şi psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie experienţială unificatoare centrată pe adult-copil-cuplu-familie, cu competenţe în psihoterapia experienţială a unificării, psihoterapia cuplului şi a familiei, dezvoltare personală individuală şi de grup.