(AL)Chimia cuplului sau Arta de a construi o relaţie “preţioasă”

Alchimia cupluluiWorkshop de terapie de cuplu

A construi o relaţie de cuplu preţioasă şi valoroasă pentru ambii parteneri este o artă la fel de complexă ca şi cea a alchimiştilor din vechime care căutau piatra filozofală. Poate uneori ai simţit că nu îţi sunt împlinite aşteptările în cuplu, poate ai avut momente în care nu ţi-ai putut înţelege partenerul/partenera sau poate ai observat că “magia” relaţiei voastre a fost acaparată de monotonie.

Pentru a descoperi cum poţi construi o relaţie de cuplu armonioasă sau cum îţi poţi revitaliza relaţia actuală, te invităm la un nou workshop, centrat pe aspectele “preţioase” ale unei relaţii de cuplu: înţelegere reciprocă, comunicare asertivă, gestionare eficientă a conflictelor şi acceptarea diferenţelor dintre parteneri.

Te invităm să afli şi ceea ce nu ştiai despre tine şi despre modul în care te raportezi la partenerul/partenera tău/ta şi la relaţia voastră pentru a putea să comunici mai eficient cu cel/cea care îţi este alături, pentru a evita autosabotarea relaţiei pe care o aveţi şi pentru a putea construi, împreună, un edificiu care să fie solid, fără a fi rigid.

Află mai multe despre tine şi vei afla mai multe despre voi!

Durată: 6 ore
Tarif: 150 RON/participant

Traineri: 
Iulia MOLNAR
Radu FILIP

Pentru înscrierea la workshopuri, trimite-ne un e-mail pe adresa radufilip@yahoo.com, în care să ne spui ce te motivează să participi. Înscrierile se fac permanent, grupul demarând în momentul în care se vor înscrie un număr de minim 8 participanţi.

Vă aşteptăm cu drag!

Iulia MOLNAR – Doctorand în psihologie, MD, consilier psihologic şi psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie experienţială centrată pe adult-copil-cuplu-familie, cu competenţe în psihosexologie, terapia cuplului şi a familiei, dezvoltare personală unificatoare în grupul experienţial.
Radu FILIP – Consilier psihologic şi psihoterapeut specializat în consiliere şi psihoterapie experienţială centrată pe adult-copil-cuplu-familie, cu competenţe în psihosexologie, terapii de familie, dezvoltare personală individuală şi de grup.